На Вінниччині поліцейські оперативно затримали грабіжника, який вкрав гроші для ЗСУ
Сьогодні, 15:25
252

24 вересня у місті Бар, Вінницька область, поліція оперативно затримала грабіжника, який викрав у волонтерки скриньку для збору коштів на Збройні Сили України. Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини, о 14:00 до правоохоронців звернулася 52-річна жінка, яка повідомила, що невідомий чоловік вирвав з її рук скриньку з 1500 гривень, зібраними на потреби військових. Волонтерка намагалася переслідувати зловмисника, але він швидко зник.

Завдяки оперативним діям поліції особу грабіжника вдалося встановити за описом потерпілої. Через 30 хвилин після вчинення злочину правоохоронці затримали 31-річного жителя одного з сіл Барської громади на одній з вулиць міста. Частина викрадених грошей була вилучена, і після завершення слідчих дій кошти будуть повернені волонтерці.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), і до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Автор: Павло Перушко
Читайте також