У Вінниці 36 юнаків та дівчат дали Клятву кадета (ФОТО)
17:32 11.05.2021
258

У Вінниці 36 юнаків та дівчат, які проходять навчання в межах проєкту «Кадетський корпус поліції», урочисто дали Клятву кадета. Про це повідомляє ilikinews, з покликанням на офіційний сайт Національної поліції Вінницької області. 

Молодіжний проєкт стартував  на початку лютого цього року на базі ГУНП у Вінницькій області. Головна його мета – підготовка випускників шкіл, які за місяць завершать навчання та вступатимуть до закладів вищої освіти системи МВС. Завершився урочистий захід висаджуванням дерев на символічній алеї слави, започаткованій вінницькими кадетами.

18 хлопців та 18 дівчат, які цього року закінчують шкільні навчальні заклади та обрали собі за майбутню професію поліцейського – взяли участь у проєкті «Кадетський корпус поліції». Четвертий місяць на базі тренінгового центру поліції Вінниччини, де є новітнє оснащення та сучасні спортивні зали, вони отримують фахові теоретичні знання та фізичну підготовку, необхідні майбутнім поліцейським. 

Привітали з цією подією кадетів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов, заступник міського голови Сергій  Тимощук, батьки, рідні та друзі.   

Читайте також