Вінницькі оперативники викрили наркоторговця, який займався збутом наркотиків шляхом «закладок»
13:01 29.12.2021
266

28 грудня у Вінниці  працівники поліції затримали мешканця Літинської територіальної громади за підозрою у розповсюдженні наркотиків у  обласному  центрі. Слідчі вилучили у зловмисника понад 150 доз  PVP -  солі, підговлених для продажу.

Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, до поліції надійшла оперативна інформація про те, що 24 – річний  чоловік займається продажем наркотичних речовин. Ця інформація підтвердилась, коли у помешканні, яке орендує підозрюваний,  слідчі провели невідкладний санкціонований обшук. 

Під час слідчої дії поліцейські вилучили 158 згортків з  PVP – cіллю, фасувальні пакетики  та ваги.

Поліцейські встановили, що правопорушник через мобільний додаток Telegram  продавав синтетичні наркотики. Спочатку  по місту робив закладки, а потім скидав інформацію про місце їх розташування  покупцям.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Проводяться  слідчі дії в межах відкритого кримінального провадження з попередньою кваліфікацією за ст.309 КК України  (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Остаточна правова оцінка  діям зловмисника буде надана після проведення експертиз.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також