Співоча арт-терапія: у психоневрологічному будинку- інтернаті Вороновиці влаштували концерт
13:28 18.05.2023
315

Для колективу художньої самодіяльності вінницького  підприємства незрячих вже стало традицією  проводити концерти у закладах нашої області, де мешкають люди з особливими потребами. Тепер колектив радо зустрічали мешканці Вороновицького психоневрологічного будинку-інтернату. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної організації УТОС.

 Мешканці завжди раді культурним заходам. Адже до нас такі гості приїжджають рідко, —  сказала очільниця Вороновицького психоневрологічного будинку-інтернату Лілія Комар.

Концертна програма «А мати вишивала рушники» пройшла на одному диханні. І все завдяки дуже чутливій і вдячній публіці. До самого від’їзду слухачі дякували вінницьким митцям за чудові миттєвості арт-терапії.

Тим часом голова правління вінницької територіальної первинної організації Українського товариства сліпих Віктор Зелінський зустрівся із членом організації Валерієм Поляковим, що мешкає в будинку-інтернаті. Із Лілією Комар він домовився щодо подальшої співпраці. Адже в будинку-інтернаті є ще кілька осіб, які мають бажання стати членами УТОС.

Гості з Вінниці передали керівництву та мешканцям закладу щирі вітання від директора вінницького підприємства незрячих Костянтина Ільніцького і подарували календар із логотипом підприємства.

 

Автор: Марина Петренко
Читайте також