Вінницькі тхеквондисти вразили здобутками на всеукраїнських змаганнях у Здолбунові
21:03 30.11.2023
327

У Здолбунові, Рівненській області, пройшов Відкритий Всеукраїнський турнір та чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ), де спортсмени Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи № 2 вибороли кілька медалей. Турнір тривав з 24 по 26 листопада 2023 року, де вони здобули золото, срібло та чотири бронзові нагороди. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Виступи команди підготували тренери Володимир Багнета, Аліна Новинюк, Анна Русавська та Валерія Чечель. За результатами турніру «Діти України» з тхеквондо, золото виборов Артемій Соловей у категорії юнаки 27 кг, а срібло виборов Роман Соловей у категорії юнаки 48 кг. Бронзові нагороди отримали Ілля Головатюк та Артур Мазур.

Тренерка МДЮСШ № 2, Аліна Новинюк, підкреслила, що винницькі спортсмени не лише отримали рейтингові бали для участі в національній збірній України, а й збільшили свій спортивний досвід.

Артемія Солов’я тренує також Анна Русавська, яка виступала як суддя та рефері на цих змаганнях. На чемпіонаті України дорослі спортсмени Вінницької області також відзначилися: Владислав Соболєв та Артем Малюшко здобули бронзові медалі.

Директор МДЮСШ № 2, Світлана Куліш, підкреслила успішну участь вихованців тхеквондо на цих змаганнях, вказавши, що це чудовий досвід для юних спортсменів та наголосила, що результати будуть аналізовані для подальшого розвитку у новому сезоні.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також