14 грудня у Вінниці запрацюють ялинкові ярмарки
12:00 24.11.2021
266

З 14 по 31 грудня у Вінницькій міській територіальній громаді працюватимуть ялинкові ринки. Новорічну атрибутику продаватимуть на визначених територіях, які затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради. Загалом у Вінниці розгорнуть 5 точок продажу, де вінничани зможуть придбати ялинки та новорічні прикраси.

Як повідомляє Вінницька міська рада, мешканці починають готуватися до зустрічі Нового року задовго до свят.  Тому вже визначають офіційні місця продажу новорічних товарів. Це дозволяє підтримувати порядок на вулицях міста, а також контролювати, аби на ярмарках продавали лише легально зрубані дерева. 

Цьогоріч вінничани зможуть придбати ялинки та новорічні прикраси на площах перед ринками «Урожай» (вул. Пирогова, 49), «Центральний» (пр. Коцюбинського, 13) та «Привокзальний-2» (пл. Привокзальна, 1). Також – біля ТЦ «Вишенька» (вул. Келецька, 122а).

«Ялинкові ярмарки у Вінниці працюватимуть до 31 грудня включно. Торгівля здійснюватиметься з суворим дотриманням протиепідемічних заходів: використання масок, рукавичок, антисептиків та дотриманням соціальної дистанції», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також