ДТП у Гнівані: Водій Opel збив 8-річного велосипедиста
15:17 29.08.2024
348

28 серпня у місті Гнівань на вулиці Винниченка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 8-річний хлопчик потрапив до лікарні з тілесними ушкодженнями. Про це інформує пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Opel, 28-річний місцевий житель, здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Інцидент стався через те, що хлопчик раптово почав здійснювати маневр переїзду через проїжджу частину.

Водія було освідувано на стан сп'яніння, і результати показали, що він був тверезим. Проте для повної картини правоохоронці відібрали зразки його крові для проведення токсикологічної експертизи.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Автомобіль було вилучено та поміщено на арештмайданчик. Наразі тривають слідчі дії.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також