ДТП на Вінниччині: Зіткнення автомобілів Skoda та BMW
17:35 07.08.2023
293

Зафіксовано, що впродовж 7 серпня о 11:49 на Вінниччині, поблизу села Сальник, сталася дорожньо-транспортна пригода на автошляху М-21, яка негайно була повідомлена до служби порятунку за номером "101". У результаті цієї пригоди зіткнулися автомобілі Skoda та BMW.

На місце події виїхала бригада рятувальників Головного управління ДСНС України у Вінницькій області. При прибутті рятувальників було встановлено, що в автомобілі Skoda перебували водій та два пасажири, в той час як у BMW знаходився лише водій.

Рятувальники здійснили невідкладні дії щодо звільнення водія автомобіля Skoda, який опинився в ускладненому положенні після зіткнення. За допомогою спеціального обладнання було проведено деблокування кермувальника, після чого водія передали медичній бригаді екстреної медичної допомоги. Водій автомобіля BMW отримав незначні травми, які не потребували госпіталізації.

Всі учасники пригоди - водії та пасажири обох автомобілів - були доставлені до лікувального закладу для надання необхідної медичної допомоги та спостереження за їхнім станом.

Для забезпечення ефективних аварійно-рятувальних заходів на місце пригоди було залучено 6 осіб особового складу ДСНС та використано 2 одиниці спецтехніки.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також