На Вінниччині у ДТП загинули батько з неповнолітнім сином
13:00 26.07.2021
908

25 липня в автопригоді, що сталась у Гайсинському районі загинув водій автомобіля Mercedes та його 15-річний син. Ще один неповнолітній пасажир легковика з переломом гомілки госпіталізований у лікарню.  Про це повідомляють у пресслужбі поліції.
Аварія сталась близько 17.00 год. неподалік села Зятківці. 


За попередньою інформацією слідства, 45-річний киянин під час обгону, не обравши безпечної швидкості та дистанції, допустив зіткнення з вантажівкою «САЗ 3517». У результаті аварії водій легковика та його неповнолітній син від отриманих ушкоджень загинули на місці події. Ще одного пасажира Mercedes – 17-річного підлітка з переломом гомілки госпіталізовано у травматологічне відділення районної лікарні.   


Автомобілі поміщені на арештмайданчик.


"Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). 
В межах відкритого кримінального провадження слідчим призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини цієї автопригоди",- повідомляють у поліції

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також