На Вінниччині внаслідок двох ДТП госпіталізовано троє людей
16:21 21.03.2024
303

Одна з аварій сталась 20 березня у м. Тульчин. 29-річний водій автомобіля Geely допустив наїзд на велосипедистку, яка рухалась по центру проїзної частини в попутному напрямку. Внаслідок ДТП місцева жителька була госпіталізована. 

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної поліції.

Ще одна ДТП трапилась поблизу с. Ковалівка Немирівського району. За попередньою інформацією слідства, 55-річний водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався із керуванням та з'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Керманич та його 47-річний пасажир зазнали травмувань й були госпіталізовані. 

Водій автомобіля Geely освідуваний – він тверезий. У керманича Daewoo Lanos відібрано зразки крові для проведення експертизи. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також