В ДТП на Вiнниччинi постраждало четверо людей
12:12 19.12.2021
258

На Вiнниччинi в результатi ДТП травмувалось четверо людей. З ушкодженнями рiзного ступеню важкостi потерпiлi госпiталiзованi у Бершадську районну лiкарню. Причини та обставини аварiї з’ясовують слiдчi.    

У пресслужбi полiцiї повiдомили, що аварiя сталась близько 12.00 год. неподалiк села Гордiївка Тростянецької територiальної громади.  

За попередньою iнформацiєю слiдства, 41-рiчний водiй автомобiля «ВАЗ 2104», рухаючись в напрямку м. Бершадь, на перехрестi, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русi автомобiлю «ВАЗ 2101», у результатi чого сталось зiткнення. 65-рiчний водiй автомобiля  «ВАЗ 2101» та троє його пасажирок отримали тiлеснi ушкодження та госпiталiзованi. Водiї обох транспортних засобiв освiдуванi. Вони тверезi, йдеться в повiдомленнi вiдомства.

Слiдством розпочато кримiнальне провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х рокiв обмеження волi з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Автор: Павло Петрушко
Попередня новина
Читайте також