Ліцеїсти з Вінниці придбали дрони для військових
12:40 04.06.2024
265

Нещодавно у Вінницько-Хутірському ліцеї відбувся благодійний ярмарок під гаслом «Перетворюємо солодощі на дрони». За кошти, зібрані під час заходу, ліцеїсти придбали шість дронів-камікадзе для українських військових.

Про це повідомляют у ВМР.

На ярмарку продавали різноманітні солодощі та випічку, які власноруч виготовили учні, батьки та працівники закладу. Захід привернув увагу багатьох мешканців громади, які охоче підтримали ініціативу, купуючи смаколики та сувеніри ручної роботи. У підсумку вдалося зібрати достатньо коштів для придбання шести дронів-камікадзе, які урочисто передали військовим..

Це не просто дрони, це символ нашої віри у Перемогу і підтримки наших Захисників. Ми розуміємо, наскільки важливо зараз допомагати нашим військовим усіма можливими способами, – зазначила т. в. о. директора ліцею Олена Грабчук.

Військові, яким передали дрони подякували учням.

Ці дрони стануть неоціненним ресурсом на передовій. Дякуємо всім, хто долучився до цієї благодійної акції, – сказав представник 118-ї бригади Василь.

Благодійний ярмарок у Вінницько-Хутірському ліцеї став ще одним кроком на шляху до наближення Перемоги. Він показала, що навіть наймолодші українці готові активно долучатися до підтримки своїх захисників і робити все можливе для наближення миру в Україні.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також