У Вiнницi вiдкрили головну новорiчну ялинку (ФОТО)
10:38 20.12.2021
304

У Вiнницi вiдбулась церемонiя вiдкриття Головної ялинки мiста. Цьогорiч 28-метрова красуня має оновлене вбрання з новими iграшками та iлюмiнацiєю. Основнi кольори ялинки – синiй, золотисто-жовтий та срiбний.

У пресслужбi мiськради зауважили, що головну ялинку мiста прикрасили iграшками у виглядi великих бурульок та куль – 30-40 сантиметрiв, також квiтами золотавого, срiбного та синього кольорiв. Є на нiй i великi 3D кулi, якi свiтяться.

На початку свята на сценi перед Лiтнiм театром виступали вокалiсти зразкової майстернi естрадного мистецтва «Зоряна мрiя» та народного театру пiснi «ТЕРИТОРIЯ ROCKy». Також танцювали для вiнничан артисти ансамблю бального танцю «Данс-клуб «Болеро», учасники школи сучасного танцю «Болеро», артисти ансамблю танцю «Квiти Подiлля» та народного ансамблю «З роси й води».

Вiдкрили Головну ялинку мiста Вiнницький мiський голова Сергiй Моргунов, голова Вiнницької обласної ради В’ячеслав Соколовий та голова Вiнницької обласної державної адмiнiстрацiї Сергiй Борзов.

Свято продовжилось виступами рiзних виконавцiв. Спецiальним гостем став Ivan Navi - український спiвак, пiвфiналiст шоу «Голос країни», двократний номiнант музичної премiї YUNA.

Бiля Головної ялинки мiста проходитимуть концерти, фестивалi, конкурси, дискотеки та караоке-шоу до 14 сiчня.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також