Вінничанка, яка беззавітно боролася за звільнення з полону свого коханого, нарешті обійняла його
Сьогодні, 17:46
260

Вінничанка Марія Алексєєвич, яка боролася за повернення свого коханого з полону, нарешті змогла його обійняти.  Її чоловік Сергій  - серед звільнених з полону в результаті нещодавнього масштабного обміну військовополоненими.

 Медійна Ініціатива за права людини розповідають історію кохання молодих людей.

Сергія та Марію разом звела психологія. У далекому 2018 році обоє навчалися у Хмельницькому, Сергій — на першому курсі, Марія — на третьому. Обидвоє вивчали психологію. Кілька тижнів листування у Фейсбуку переросли у стосунки. За вісім місяців почали жити разом, заради хлопця Марія з Вінниці переїхала у Хмельницький, - зазначають медійники.

За словами Марії Сергію подобався саморозвиток. Він увесь час щось читав, щойно з’являлася вільна хвилина — хапався за книжки. Любив історію України, добре її знав, мабуть, тому і став на захист Україн.

Зазначимо, що Сергій Алексєєвич був серед військових, які знаходилися у тому самому бараці в Оленівській колонії, де в ніч з 28 на 29 липня 2022 року пролунала серія вибухів. Азовець вижив у Оленівці, але отримав серйозні поранення.

Нагадаємо, з полону повернули 95 українців, які перебували в полоні.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також
На Вінниччині в садибі згоріло сіно
Суспільство
Сьогодні, 15:45
На Вінниччині в садибі згоріло сіно