У Вінниці провели спортивно-інтелектуальний квест для підопічних Терцентру
15:43 05.09.2024
258

У Вінниці пройшов спортивно-інтелектуальний квест, що об'єднав 20 підопічних Територіального центру соціального обслуговування міського департаменту соціальної політики та їхніх наставників. Захід відбувся 5 вересня на свіжому повітрі, де учасники змогли поспілкуватися та дізнатися багато нового.

Квест складався з чотирьох локацій, на яких учасники змагалися в знаннях англійської та української мов, історії, мобільній грамотності та спортивній підготовці.

"Наші відвідувачі є прикладом активного життя, навіть на пенсії вони знаходять енергію і радість у цікавих активностях, що приносять користь здоров'ю. Розпочали навчальний рік у гуртках змаганням – квестом, який об'єднав учасників з різних факультетів," – поділилася завідувачка відділення денного перебування Ганна Ковбенко.

На станції, присвяченій англійській мові, учасники розгадували кросворди, вивчаючи сталі вирази та розширюючи свій лексичний запас. Локація з українською мовою та історією дала змогу старшому поколінню пригадати важливі історичні події та мовні правила. На станції мобільної грамотності вони вчилися робити селфі та поширювати їх у месенджерах, а на спортивній локації долали смугу перешкод.

"Завдання були дуже захоплюючими: відгадували загадки англійською, стрибали в мішках, робили селфі з викладачем. Такі заходи допомагають відволіктися від тривог і провести час з користю. Я працюю волонтеркою, щодня плету сітки, а сьогодні вирішила трохи відпочити," – розповіла учасниця Терцентру Наталія Миколаївна.

Автор: Павло Перушко
Читайте також