Вінницький ліцей №19: Учні та педагоги допомагають військовим виготовленням амуніції та маскувальних сіток
17:04 14.08.2023
259

Колектив Вінницького ліцею №19, включаючи учнів та педагогів, активно долучився до виготовлення амуніції для військових та заготовок для маскувальних сіток, спільно підтримуючи Збройні Сили України в боротьбі проти російської агресії. Про це інформує офіційне повідомлення прес-служби Вінницької міської ради.

За директором ліцею Володимиром Костюком, ідея цього виду підтримки виникла на початку військового конфлікту і була підтримана волонтерами. До процесу зшивання амуніції та виготовлення заготовок для сіток приєдналися батьки, учні, внутрішньо переміщені особи та містяни, що зібрались волонтерський загін для забезпечення захисників України.

Допомагаючи виготовляти речі, які потрібні військовим на передовій, учасники акції прагнуть задовольнити реальні потреби, які надходять від військових. Всі учасники розуміють важливість своєї спільної діяльності та сподіваються на успіх у цій важливій справі.

Діти та дорослі працюють над виготовленням різних предметів, включаючи амуніцію, маскувальні сітки, аптечки, рукавиці, балаклави та спідню білизну. Учасники називають цю спільну ініціативу "швейними військами" та об'єднуються в робочих групах для ефективної виробничої діяльності.

Продовжуючи підтримувати військових та сприяти взаємному допомогові, колектив Вінницького ліцею №19 демонструє реальний внесок у боротьбу за перемогу України у війні проти російської агресії.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також