Вінницький суд відправив під варту військових, які застрелили поліцейського
16:04 23.04.2024
362

Про це інформує пресслужба Вінницького міського суду.

«Судом встановлено, що 20.04.2024, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівниками поліції було зупинено транспортний засіб, який рухався по зустрічній смузі руху, порушуючи комендантську годину.

Вказаний автомобіль було зупинено для перевірки. Під час перевірки працівник поліції помітив, що зупинений автомобіль має значне навантаження на вісь, а тому попросив водія відчинити багажне відділення. Однак, на законну вимогу поліцейського вийшов не водій, а пасажир транспортного засобу та відкрив багажне відділення, де знаходились підозрілі ящики та інше військове майно. Надалі, на законну вимогу поліцейського відкрити ящики, пасажир наніс останньому удари по голові від чого поліцейський впав на землю та знепритомнів.

Інший патрульний, який перебував біля службового автомобіля, швидко зорієнтувавшись, застосував табельну зброю, однак нападники відкрили вогонь по поліцейським та зникли з місця вчинення злочину.

У результаті дій підозрюваного один поліцейський загинув на місці події, іншого госпіталізовано до лікарні з діагнозом струс головного мозку та вогнепальне поранення», - повідомляють в суді.

Підозрювані були затримані працівниками правоохоронних органів.

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa