Росіяни викрали 16-річного сина голови Запорізької РДА
19:04 17.04.2022
277

У Запоріжжі російські окупанти викрали 16-річного сина голови Запорізької РДА Олега Буряка. Про це повідомив сам голова Запорізької РДА.

За попередніми даними, Олег Буряк заявив, що його 16-річного сина росіяни викрали на блокпості у Василівці. Хлопець їхав у машині, що рухалася у складі евакуаційної колони з Мелітополя до Запоріжжя.
 

"Це сталося 8 квітня об 11:22 на блокпосту у Василівці. Мій 16-річний син їхав у машині з двома знайомими жінками та трьома малолітніми дітьми. Усі їхали до Запоріжжя. Колону автомобілів зупинили російські військові та почали підходити до кожної, щоб перевірити, хто  і куди їде. Вони побачили у мого сина телефон та витягли його з машини", - сказав голова РДА.


 За словами очевидців, авто тримали на блокпості три години.  Після чого всіх, окрім 16-річного парубка, відпустили.  Знайомі розповіли, що благали відпустити Влада, але дарма.


 "У них (військових – ред.) є планшети і вони знайшли, що я є батьком хлопця. Весь цей час ми намагалися вирішити питання самостійно, але не вийшло", – додав Буряк.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також