Співала просто неба: восьмирічна вінничанка зібрала понад 24 тис. грн. для ЗСУ
18:02 13.08.2022
279

Восьмирічна вінничанка Крістіна Булаївська зібрала більше 24 тисячі гривень для ЗСУ. Усе літо дівчинка присвятила концертам просто неба. Співала у парках, поблизу великих магазинів та ТРЦ.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Передати зібрані для українських військових гроші дівчинка вирішила через відому українську телеведучу Соломію Вітвіцьку. Кошти підуть на автомобіль і дрони.

"Все почалось з дистанційного навчання, кожної п’ятниці ми з моєю вчителькою з вокалу говорили, що ми робимо задля перемоги. І тоді я вирішила співати для захисників. Наші захисники ризикують своїм життям, здоров’ям, захищають", - говорить маленька волонтерка.

Її вуличний репертуар складається лише з патріотичних пісень. Їх вона шукала та вибирала самотужки: "Зупиніть війну", "Моя сорочка вишиванка" і "Боже великий єдиний".

Днями дівчинка вже передала гроші та заспівала в ефірі «Червону руту»

Зібрані Крістіною гроші Соломія покладе на свій благодійний рахунок і уже знає, куди витратить. Кошти підуть на автомобіль і дрони.

Після виконаної місії Крістіна з мамою повернеться у Вінницю і свою справу обіцяє продовжити. Каже: усе, аби її мрія нарешті здійснилась – закінчилася війна.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також