Вінничанка зібрала 17 тисяч гривень для ЗСУ продаючи власні вироби з бісеру
15:00 13.08.2022
283

Вінницька фотографиня Зорина Гаджук продає вироби із бісеру, а 50% від прибутку спрямовує на допомогу військовим. За чотири місяці вже зібрала для ЗСУ 17 тисяч гривень. Бісероплетінням вінничанка почала займатися на початку повномасштабного вторгнення. Розповідає, такий творчий процес допомагає їй впоратися зі стресом.

Про це пише Суспільне Вінниця.

Дівчина працює фотографинею в одній із вінницьких редакцій. Аби відволіктися від новин сьогодення, у вільний від роботи час знову взялася за прикраси з бісеру, що навчилась виготовляти ще у сім років.

"Я зрозуміла, що треба розслабитись, і згадала, що в мене є бісер. Я дістала, захотіла щось сплести і зробила колечко. В той день зрозуміла, що мені стало краще",— каже Зорина Гаджук.

Фото прикрас публікує на своїй інстаграм-сторінці. Спершу свої вироби дарувала. Згодом авторські прикраси почала продавати.

"Одне з перших колечок я віддала подрузі, хлопець якої в окопах. Вона казала, що це її заспокоює, це мій внесок в нашу перемогу. Тоді віддала безкоштовно. Мені здалося, що це міг би бути мій внесок. Я запропонувала людям на їх розсуд давати суму. Я зараз є учасницею благодійного фонду", — каже Зорина Гаджук.

Частину прикрас вінничанка реалізовує на ярмарках “Save Ukraine Sales”. 50 % від прибутку спрямовує на ЗСУ.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також