"Страшні події відбуваються цими днями на території Маріуполя", - Артур Палатний
11:30 13.04.2022
301

Артур Палатний - керівник виконкому у відеоверненні зазначив, що окупанти продовжують жорстокі злочини на теренах нашої держави! Страшні події відбуваються цими днями на території Маріуполя.

"Закликаємо усе світове товариство долучитися до деблокади Маріуполя! Зараз ми маємо діяти швидко і впевнено, щоб не дати окупанту творити геноцид українців на наших територіях", - закликає керівник виконкому.

Наразі повідомляють про трьох людей з чітко вираженими ознаками хімічного ураження. Окрім наших воїнів, страждає мирне населення!

Ми знаємо на яку підлість готові всі окупанти без виключення! Вони нелюди! Дякую кожному мужньому воїну. ЗСУ, Азов, КОРД, Сили спеціальних операцій, Морська піхота, СБУ, Нацгвардія, прикордонники та інші підрозділи — це справжні супергерої нашого часу. Ви безстрашні та незламні. Низький уклін вам! Вся Україна зараз об‘єдналася заради спільної мети. Ми рухаємося в правильному напрямку. В напрямку перемоги. Кожен окупант платитиме за усі злочини, скоєні на територіях нашої святої землі, - зазначає Артур Палатний.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також