Кличко: спільними зусиллями енергетиків та транспортників рух трамваїв у Києві поступово відновлюється
16:30 31.01.2023
378

Спільними зусиллями енергетиків та працівників транспортних підприємств міста у Києві поступово відновлюється рух електротранспорту, - про це повідомляє мер Києва Віталія Кличка в Telegram.

"Завдяки спільній роботі енергетиків та транспортників продовжуємо поступово відновлювати рух електротранспорту столиці. У середині січня в місті відновили роботу два маршрути Борщагівської лінії швидкісного трамвая № 1 та № 3. Тепер запускаємо ще два трамвайних маршрути. На житловому масиві Троєщина", - повідомив Кличко.

За його словами, з вівторка, 31 січня, відновлять рух трамваї №5, який курсує від вул. Сержа Лифаря до станції "Троєщина-2", та №28 - вул.. Милославська - ст.. м. "Лісова". Відповідно, автобусні маршрути №№ 5-Т, 28-Т, 35-Т, які тимчасово заміняли трамваї, припинять курсувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через дефіцит електроенергії, який виник внаслідок російських обстрілів енергетичної інфраструктури країни, у Києві було ухвалено рішення про припинення роботи наземного електротранспорту.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також