Рятувальники ліквідували три пожежі на Вінниччині за минулу добу
14:01 29.08.2024
263

28 серпня вінницькі рятувальники ліквідували три пожежі, що виникли на територіях приватних домоволодінь. Одна з цих пожеж була ліквідована спільно з підрозділом місцевої пожежної команди. Про це йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС у Вінницькій області.

Пожежа в Уладівці: необережність коштує дорого

В селі Уладівка Іванівської громади Хмільницького району зайнявся безгосподарський житловий будинок. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Вогонь знищив домашні речі на площі 15 кв.м та пошкодив внутрішнє оздоблення кімнати на площі 30 кв.м.

Вогонь у Сугаках: необережність знову призводить до лиха

Аналогічна причина спричинила пожежу в господарчій будівлі в селі Сугаки Могилів-Подільського району. Завдяки оперативній роботі рятувальників, пожежу вдалося ліквідувати, але вона завдала значних збитків.

Гранів: пожежа через необережне куріння

Найімовірніше, через необережність під час куріння власниці, зайнялася господарча споруда в селі Гранів Краснопільської громади Гайсинського району. Вогонь знищив шиферну покрівлю на площі 32 кв.м та 3 тонни сіна.

Надзвичайники вкотре закликає громадян бути уважними та дбати про пожежну безпеку у побуті. Необережність з вогнем може призвести до серйозних наслідків, завдати значних матеріальних збитків та поставити під загрозу життя. Бережіть своє майно та дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

Автор: Павло Петрушко
Читайте також