Відтепер можна замовити повторну доставку посвідчення водія
18:46 26.08.2024
274

Діджиталізація стала незамінною частиною нашого життя. Головний сервісний центр МВС постійно вдосконалює та розвиває онлайн-послуги. Однією з популярних серед громадян – доставка посвідчення водія на території України. Але іноді стаються ситуації, коли громадяни з певних причин не встигають забрати замовлений документ. У таких випадках в нагоді стане зручна опція – повторна доставка посвідчення водія, яка доступна у Кабінеті водія.

Як скористатись онлайн-сервісом

Для повторного замовлення доставки посвідчення водія у відділення Укрпошти чи кур’єром на визначену адресу на території України, необхідно увійти в Кабінеті водія. Після авторизації, у розділі «Картка водія» буде доступна кнопка «Замовити». Далі замовник заповняє необхідні анкетні дані, вводить адресу та сплачує за послугу. Вартість – 192 грн з ПДВ на території України.

Звертаємо увагу, що оформити доставку посвідчення громадяни можуть декілька разів упродовж 1 року від дати замовлення послуги з обміну посвідчення водія. Потім документ повертається до сервісного центру МВС і буде знищений.

Послугу доставки посвідчення водія вдалося реалізувати завдяки співпраці сервісних центрів МВС з командою ДП «ІНФОТЕХ».

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також