У застосунок "Повітряна тривога" додали психологічну самодопомогу для стабілізації емоційного стану
13:32 11.06.2024
263

Застосунок "Повітряна тривога" отримав нову функцію, яка інтегрує техніки психологічної самодопомоги з програми ментального здоров'я "Ти як?", ініційованої першою леді України Оленою Зеленською. Набір вправ та порад спрямований на стабілізацію емоційного стану під час повітряної тривоги, вибухів та інших стресових ситуацій. Про це повідомила компанія Ajax Systems, розробник застосунку.

Після оголошення відбою повітряної тривоги, разом із push-повідомленням користувачі отримуватимуть запитання "Ти як?". При натисканні на нього відкривається розділ "Аптечка психологічної самодопомоги" з порадами для дорослих, дітей та ветеранів. Тут можна знайти вправи, поради, ігри та контакти спеціалістів, зазначають розробники.

Нововведення з'являться поступово на iOS та Android у рамках останнього оновлення застосунку. Якщо оновлення не відбулось автоматично, користувачам потрібно самостійно оновити застосунок.

"Аптечка психологічної самодопомоги" розміщена у розділі "Корисне", де також можна знайти посилання на ігровий симулятор LifesaverSIM, який навчає домедичної допомоги та тактичної медицини.

Нагадаємо, що застосунок "Повітряна тривога", розроблений компаніями Ajax Systems та Stfalcon, вже завантажили понад 26 мільйонів разів, з яких 6 мільйонів користувачів активно ним користуються.

Оновлення додатка "Повітряна тривога" забезпечить українцям важливі повідомлення про різні загрози, такі як стихійні лиха, а також надасть інструкції щодо подальших дій.

Автор: Павло Перушко
Читайте також