У США жінка стала донором нирки для колишньої дружини свого чоловіка
21:02 02.06.2021
268

Мешканка Флориди Деббі Ніл-Стрікленд стала донором нирки для колишньої дружини свого чоловіка. Операція з трансплантації органу пройшла через два дні після весілля. Про це повідомляє Associated Press.

59-річна Майлен довго боролася із захворюванням нирок, а коли жінку госпіталізували в листопаді минулого року, її нирки функціонували тільки на 8%. Тоді наречена її колишнього чоловіка Джима Мерта запропонувала для трансплантації свою нирку. «Бог сказав мені:« Ти підходиш, і ти повинна зробити це », - заявила Ніл-Стрікленд.

Debby Neal-Strickland/Facebook

 

Жінка була знайома з колишньою дружиною чоловіка, з якою він розлучився 20 років тому. Чоловік підтримував стосунки з Майлен, оскільки вони разом виховували двох дітей.

Після декількох місяців підготовки, операцію лікарі вирішили провести 24 листопада - через два дні після весілля Ніл-Стрікленд і Мерта. Наречена хотіла перенести весілля, проте друзі відмовили її. Пара планувала одружитися вже десять років, але двічі відмовлялася через весіль своїх дітей.

Незабаром після успішної операції Майлен переїхала до своєї дочки, щоб проводити більше часу з її новонародженим сином Джексоном. Цього літа сім'ї планують відправитися в спільну подорож на озеро Рабуні. «Сім'я - це те, заради чого ми і живемо. Ми повинні триматися разом. Вона врятувала мені життя », - сказала Майлен.

Автор: Валентина Цвігун
Читайте також