У Південній Кореї Burger King представив меню для собак - з кісточкою догппер зі смаком смаженого на грилі м'яса
16:01 17.10.2021
270

Американська мережа ресторанів швидкого харчування Burger King разом з виробником кормів для домашніх тварин Harim Pet Food запустила в Південній Кореї меню для собак Real Dogpper. Про це повідомляє Hypebeast.

Зокрема, вихованцям запропонують спеціальний класичний воппер, але без соусів, а також кісточку догппер зі смаком смаженого на грилі м'яса. Усі позиції меню приготовані тільки з тих продуктів, які використовують в звичайних стравах для людей. Страви для собак також не містять штучних консервантів, вони приготовлені з білкової яловичини з вівсом.

«Burger King націлений на те, щоб надати споживачам кращу їжу. Я сподіваюся, що Burger King допоможе людям розділити щастя зі своїми домашніми тваринами », - сказав генеральний директор мережі в Кореї Ен Чжу Мун.

Вперше догппер з'явився в 2018 році. Тоді в Burger King заявили, що кісточка стане альтернативою воппера для собак, а також «рішенням для клієнтів, які хочуть насолоджуватися своїм замовленням вдома, не відволікаючись на своїх вихованців».

Автор: Олена Гандзюк
Читайте також