У Харкові виготовили танк «Оплот», який візьме участь у параді до Дня Незалежності
15:31 12.08.2021
401

У Харкові державне підприємство "Завод імені В.О. Малишева" вчасно виготовило танк "Оплот", замовлений ДК "Укрспецекспорт".

За даними пресслужби, на сьогодні бойова машина повністю готова для участі у військовому параді до 30-річчя Дня Незалежності України та найближчим часом буде відправлена до Києва.

"Участь нового "Оплоту" в параді до Для Незалежності – це велика гордість для нашого підприємства та колективу заводчан, які самовіддано працювали весь цей час для виконання поставленого завдання. Ми пишаємося нашими працівниками, любимо Україну та готові до виконання нових замовлень", - цитує прес-служба генерального директора заводу Василя Криласа.

За словами генерального директора заводу Василя Криласа, «участь нового «Оплоту» в параді до Для Незалежності – це велика гордість для нашого підприємства та колективу заводчан, які самовіддано працювали весь цей час для виконання поставленого завдання».

«Ми пишаємося нашими працівниками, любимо Україну та готові до виконання нових замовлень, - додав він.

У подальшому танк, виготовлений на замовлення головного зовнішньоекономічного партнера підприємства – державної компанії «Укрспецекспорт» - братиме активну участь у презентаційних показах своїх бойових можливостей для потенційних замовників.

Як повідомлялося, у військовому параді 24 серпня планується, зокрема, участь більш як 5 тисяч військових, 100 літальних апаратів, 400 одиниць зброї та техніки.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також