Морозно та без опадів: прогноз погоди на 31 січня
10:42 31.01.2021
257

В останній день січня в Україні буде морозно та без опадів. За інформацією Укргідрометцентру у неділю  опадів майже не передбачається — сніг сипав лише вночі. Температура повітря залишається практично незмінною: переважно 3-5° морозу вночі та 0-2° морозу вдень. 

У той самий час фахівці зазначають, що вночі буде сніжити у південних і східних областях, в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській областях місцями буде сильний дощ. Вдень в Україні, крім північного сходу, без істотних опадів. Синоптики прогнозують сніг лише на Закарпатті. 

Температура впродовж доби 0-5° морозу, у східних, Дніпропетровській областях, Приазов'ї та Криму 0-5° тепла. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер рвучкий південно-західний з переходом на південно-східний, його пориви сягатимуть 7-12 метрів за секунду.

Синоптик Наталя Діденко радить не виїжджати на дорогу на «лисій» гумі, адже може бути небезпечно при ожеледиці, «або від водія із слабким нервами, який їхатиме поруч і може постраждати від подібного «лисого» нехлюйства».

Нагадаємо, синоптики повідомляють про погіршення погодних умов у північних, центральних та південних областях з 1 лютого.

Автор: І like News (28991
Читайте також