Урочисте відкриття третього сезону літнього табору "SUNFLOWER Camp for Ukrainian Refugee Children, Warsaw 2024"
17:14 02.07.2024
255

У польській столиці відбулося урочисте відкриття літнього табору для дітей з України "SUNFLOWER Camp for Ukrainian Refugee Children, Warsaw 2024". Це вже третій сезон літніх таборів для майже 300 дітей з України, повідомило посольство України у Польщі у Facebook, передає УНН.

Деталі:

Завдяки людяності та доброзичливості спонсорів, організаторів та вихователів, українські діти вже третій сезон поспіль мають можливість проводити час у позитивній атмосфері з рідною мовою, традиціями, взаємною підтримкою та дружбою, відчуваючи себе "як вдома". Цього року діти проведуть час під дахом "Warsaw Montessori High School".

На церемонії відкриття були присутні:

  • Перший секретар Посольства Микола Грановський
  • Заслужений артист України Сергій Бережко
  • Засновник "Warsaw Montessori High School" Малгожата Тарновська
  • Директор "Warsaw Montessori High School" Агнешка Гаєвська
  • Керівник проекту "SUNFLOWER Camp for Ukrainian Refugee Children, Warsaw 2024" Яґна Кофта та її заступниця Анна Коваль.

В онлайн-режимі до заходу приєдналися спонсори проекту зі США Гаррі та Еллен Вассерон.

Виступи та подяки:

Микола Грановський, відкриваючи першу зміну літнього табору "SUNFLOWER Camp for Ukrainian Refugee Children, Warsaw 2024", подякував організаторам табору та керівництву "Warsaw Montessori High School" за можливість українським дітям провести чудовий період влітку цього року. Він підкреслив, що цьогорічний літній табір "SUNFLOWER Camp" плідно продовжить досвід попередніх років і принесе найвище задоволення для вихователів, батьків та дітей з України. Це буде приводом для гордості та великого морального задоволення, адже завдяки взаємній підтримці українські діти проведуть час в атмосфері дружби, добра та в середовищі рідної мови й традицій.

Автор: Павло Перушко
Читайте також