Вінницький спортсмен Важа Даіаурі виборов срібло на світовій серії з пляжної боротьби
16:18 02.07.2024
263

З 27 по 29 червня у французькому місті Сен-Лоран-дю-Вар відбувся другий етап світової серії з пляжної боротьби, де спортсмен та тренер Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Важа Даіаурі здобув срібну медаль, продемонструвавши високу професійну майстерність.

Як повідомляється на сторінці Вінницької міської ради, у змаганнях брали участь 60 спортсменів із 14 країн світу, серед яких Україну представляли 16 учасників.

«Успіх нашого спортсмена надихає та зміцнює наш спортивний дух, доводячи, що зусилля та прагнення до досконалості завжди дають плоди. Пишаємося та бажаємо подальших досягнень на спортивній арені», – зазначила в.о. директора спортшколи № 5 Тетяна Бондарчук.

Змагання завершилися урочистою церемонією нагородження, під час якої переможці отримали свої заслужені медалі.

Вінницький спортсмен Важа Даіаурі зазначив, що кожен поєдинок був наповнений напругою та азартом, адже на піску вирішувалася доля титулів та медалей.

«Позаду запальні дні напруженої боротьби. Нездоланна мотивація та рішучість допомогли мені здобути срібну медаль. Я дякую всім, хто підтримував мене на цьому шляху. Це досягнення є результатом спільної праці та відданості. Далі – нові вершини й ще більше зусиль для їхнього досягнення», – сказав Важа Даіаурі.

Довідка: Пляжна боротьба – це неолімпійський вид спорту, спортивне єдиноборство, де спортсмени змагаються в зоні діаметром 7 метрів протягом 3 хвилин. Поєдинок ведеться до 3 балів і практикується лише в положенні стоячи. Використання ніг допускається в усіх діях.

Автор: Павло Перушко
Читайте також