Vinnytsia Wine Days: Професійні заходи та дегустаційна виставка "Виноробство нескорених"
17:39 22.05.2023
291

У Вінниці з 25 по 28 травня відбудуться Vinnytsia Wine Days - заходи, спрямовані на популяризацію українського вина та Поділля як винної туристичної дестинації. Подія, яка вперше проводиться у місті, об'єднає фахівців галузі та запропонує різноманітну програму.

Одним із головних заходів є міжнародна конференція "Еногастрономічний туризм - драйвер розвитку туристичних дестинацій", яка відбудеться 25 травня у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ. Конференція розглядатиме теми, пов'язані з еногастрономічним туризмом і його впливом на розвиток туристичних регіонів.

26 травня відбудеться Vinnytsia International Wine Symposium, який зосередиться на досвіді та можливостях виноградарства і виноробства, виноробному регіону Поділля та розвитку сучасних винних регіонів України.

Також протягом 27-28 травня відвідувачі зможуть відвідати виставку "Виноробство нескорених", де найкращі виноробні України та переможці конкурсів презентуватимуть свої вина, зокрема урожаю 2022 року.

Під час Vinnytsia Wine Days також будуть проводитись професійні дегустаційні конкурси, презентації, туристичні активності, кінопоказ та багато іншого.

Організаторами заходу є ТОВ "Експедіа", ГС "Укрсадвинпром", Одеський національний технологічний університет та департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради. Детальну програму та можливість реєстрації можна знайти на офіційному сайті заходу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також