Вінницькі журналісти: підтримка на передовій та інформаційний бій проти російської агресії
19:26 06.06.2023
307

В офіційному медіацентрі обласної військової адміністрації відбулося відзначення журналістів Вінниччини, які активно працюють на передовій у зв'язку з російською агресією. Вони не тільки інформують громадськість, але й підтримують українську армію у боротьбі зброєю.

У ході заходу, який відбувся 6 червня, військові відзначили вагому роль медійників у забезпеченні правдивої та необхідної інформації для населення. Зокрема, пам'ять полеглих 60 журналістів, серед яких є й вінничани, була вшанована.

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов наголосив на тому, що вінницькі журналісти щодня борються з ворогом, використовуючи не лише силу слова, але й зброю. Він висловив вдячність за їхню роботу, яка піднімає патріотичний дух українців.

В рамках заходу також були вручені Почесні грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради найкращим медійникам. Крім того, письменник Вадим Вітковський презентував свою книгу "Україна: журналісти на передовій", яка містить матеріали різних жанрів та свідчення військових кореспондентів.

Голова обласної організації Національної спілки журналістів України Василь Паламарчук нагородив найкращих медійників регіону преміями та відзнаками.

Цей захід підкреслив важливість ролі журналістів на передовій та їхній внесок у забезпечення інформаційної свободи та підтримки українських військових.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також