Волонтерський штаб "Українська команда" відвідали Вінницьку обласну раду організації ветеранів України та потурбувались про них, передавши їм гуманітарну допомогу
20:00 02.06.2023
259

«У складний для нашої держави час соціальна підтримка ветеранів рідного міста важлива як ніколи. Ми завжди турбуємось про кожного нашого містянина та за можливості допомагаємо вирішити їх соціальні питання і проблеми», – розповідає Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини.

Активісти разом з молодими прихильниками волонтерських ініціатив - студентами Вінницького медичного коледжу імені академіка Д.К. Заболотного, у співпраці з міжнародними партнерами # Doc4Ukraine, організували та порадували наших шанованих ветеранів пакунками зі смаколиками і водночас почули цікаві історії життя та отримали позитивний настрій від кожного отримувача допомоги.

«Наші волонтери об’єднані єдиною метою – підтримка та турбота про людей. Тому ми співпрацюємо з волонтерами і докладаємо максимум зусиль для забезпечення наших громадян усім необхідним відповідно до їх потреб», - зазначає Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського  штабу "Українська команда" Вінниччини.

 

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також