З 1 серпня "Укрзалізниця" запроваджує жіночі купе на чотирьох рейсах далекого сполучення
15:34 12.07.2024
257

З 1 серпня "Укрзалізниця" додасть жіночі купе до чотирьох рейсів далекого сполучення. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Жіночі купе з’являться на наступних чотирьох рейсах:

  • № 1/2 Харків — Івано-Франківськ
  • № 5/6 Запоріжжя — Ясіня
  • № 43/44 Черкаси — Івано-Франківськ
  • № 95/96 Київ — Рахів

В компанії підкреслюють, що вартість проїзду у жіночих купе не відрізнятиметься від інших купе аналогічного типу на конкретному рейсі. Водночас пасажирам буде гарантована приватність та відчуття безпеки під час подорожі.

"Укрзалізниця" дотримується обіцянки планомірного масштабування проєкту. Жіночі купе мають рекордний рівень задоволеності пасажирів – 88%. Тому ми внесли необхідні програмні доопрацювання, щоб розширити кількість рейсів із жіночими купе до 12. На піку літнього сезону перевезень ми обрали ще 4 напрямки з довгим часом курсування, що є популярними саме для відпочинку мам із дітьми наймолодшого віку," – зазначив голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко.

Квитки до жіночих купе на вказані поїзди будуть доступні в застосунку "Укрзалізниці" вже з 13 липня. Також в компанії нагадують, що посадка до відповідних вагонів доступна жінкам та дітям до 6 років.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також