Захист рук на мотоцикл і кофр на багажник: види, особливості та правила вибору
16:58 29.07.2024
260

Захист рук на мотоцикл і кофр на багажник: види, особливості та правила вибору

Їзда на мотоциклі – це легкість і свобода пересування. Однак, щоб почуватися на дорогах України максимально комфортно, водієві необхідно подумати про екіпіровку та блок для речей. Останній пункт дуже важливий, адже в стандартній комплектації далеко не кожен байк доповнений багажником. Не менше значення має і захист рук на мотоцикл. Розглянемо ці два елементи детальніше і де їх можна замовити з доставкою.

Захист на кермо мотоцикла: що важливо знати перед придбанням

Мотозахист рук є одним з найбільш важливих елементів екіпіровки водія мотобайка. Він являє собою широку накладку з несучою дугою, стрижнем і кріпленнями, виготовленими з міцних матеріалів. Такий захист виконує кілька функцій:

  • захищає руки від травм під час падіння;
  • мінімізує больові відчуття від ударів вилітаючих з-під коліс камінчиків і повітряних потоків;
  • під час аварій збереже від ушкоджень рульове управління;
  • завдяки стильній, оригінальній конструкції та різноманітним колірним рішенням є ефектною деталлю тюнінгу транспортного засобу.

Сьогодні доступно кілька типів захисту на кермо мотоцикла. Це:

  • легкі та компактні моделі з пластмаси;
  • суцільнолиті з ударостійкого пластику;
  • на каркасі з дюралюмінієвого сплаву;
  • комбіновані, з пластмасовою базою і несучим металевим стрижнем.

Для максимального захисту рук на мотоцикл вибирайте армований варіант із замкнутою силовою схемою. Якщо ви переміщується по місту на середніх швидкостях, можна придбати полегшені конструкції з пластика. Для цього зайдіть в інтернет-магазин TATA Agro-Moto і вивчіть асортимент в електронному каталозі.

Вибір мотокофра: основні рекомендації

Щоб завжди мати під рукою все найнеобхідніше в поїздці на мотоциклі, варто обзавестися практичним мотобагажником. У нього можна скласти інструменти, телефон або іншу техніку, покупки з магазину або документи. Підбираючи кофр на багажник мотоцикла, наприклад у магазині https://tata-agro-moto.com, враховуйте його форму, матеріал виготовлення, варіанти кріплень і корисний об'єм.

Мотокофри виготовляють з різних матеріалів, і можна розділити їх на дві основні категорії: м'які (з натуральної або штучної шкіри) і жорсткі (з міцних матеріалів, таких як алюміній або пластик).

Вони можуть кріпитися різними способами: на ремені, за допомогою магнітів або на спеціальних майданчиках (наприклад, система Monokey). Остання відмінно підходить для бічних кофрів і витримує до 10 кг. Що стосується форми, то найбільш місткими вважаються прямокутні моделі.

Використовуйте наведені вище рекомендації фахівців і професійних мотодрайверів під час вибору екіпіровки та отримуйте задоволення від кожної поїздки. Не забувайте, що захист для рук на мотоцикл – невід'ємний елемент конструкції, яким не слід нехтувати. Також не потрібно економити на екіпі, адже йдеться про вашу безпеку. Підходити до такої покупки слід дуже серйозно. В інтернет-магазині TATA Agro-Moto можна купити кофр на мото за різними цінами: від бюджетних варіантів за 1438 грн з ударостійкого пластику до дорожчих моделей за 4009 грн. Усі позиції доповнені описами та якісними фото. Є й інші елементи захисту та аксесуари. Комплексний екіп зробить усі ваші поїздки комфортними та максимально безпечними.

Автор: Новіков Олександр Сергійович
Читайте також