Хитрощі, що зроблять ваші руки м’якими та бездоганними
14:31 24.06.2017
267

Руки можуть багато чого сказати про людину. Вони є нашими вірними друзями, які знаходяться завжди у полі зору та виражають наш характер та особисті якості. Тож чому б нам не допомогти їм стати м’якими на дотик та бездоганними на вигляд?

Зазвичай руки страждають від впливу холоду, зміни кліматичних умов та виснажливої роботи, через що вони і втрачають привабливий зовнішній вигляд. Часто внаслідок такого негативного впливу на руках з’являються тріщинки та червоні плями. Також негативно на вигляд рук може впливати і сонце, адже у результаті тривалого перебування на сонці на руках можуть з’явитися пігментні плями. Для того, щоб цього уникнути, вам слід вжити деяких запобіжних заходів. Давайте дізнаємося, що саме слід робити для покращення стану ваших рук…

Лікувальні засоби від тріщинок

Троянда, алое вера та ліщина

foto_aloe

Саме ці рослини є чудовими засобами для відновлення пошкодженої шкіри. Троянда та алое вера володіють цілющими, поживними та лікувальними властивостями. Вони відновлюють шкіру та роблять її гладенькою на дотик. А ліщина чудово полегшує больові відчуття при пошкодженнях шкіри та опіках.

• Рецепт: Спершу зробимо настій із троянд та ліщини. Візьміть 10 трояндових пелюсток та гілочку ліщини. Прокип’ятіть їх у двох склянках води. Один пагін алое вера потовчіть до консистенції кашиці. Найважчий етап – додавання алое вера до настою. Поки ваш настій ще гарячий, додайте до нього дві столові ложки алое та ретельно перемішайте. Залиште охолоджуватися. Коли відвар буде ледь теплим, занурте у нього свої руки на 15 хвилин. Повторюйте цю процедуру тричі на тиждень, і результати не примусять вас чекати.

Лікувальні засоби від пігментних плям

ohirkovyi_krem

Засіб на основі огірка та лимону

Кислота, якою багаті ці два компоненти, є дуже ефективною при лікуванні плям на руках, які спричинені надмірним перебуванням під сонячними променями. Вони володіють цілющими властивостями, містять велику кількість антиоксидантів та можуть покращити вигляд навіть найбільш пошкодженої сонцем шкіри.

• Рецепт: Візьміть один огірок, половинку одного лимона, пучок порізаної петрушки та одну столову ложку паростків пшениці. Змішайте усі складові у блендері до однорідної маси. Наносіть цю суміш тричі на тиждень, щоразу тримаючи її на руках щонайменше 20 хвилин. Уникайте потрапляння сонячних променів протягом виконання цієї процедури. Результати стануть помітними уже через місяць.

Засіб для зволоження та пом’якшення шкіри рук

Sumish_avocado

Засіб на основі авокадо та натурального йогурту

Авокадо є одним з найкращих природних зволожувачів. Його широко використовують у різноманітних косметичних засобах, зокрема у засобах для відновлення пошкодженого волосся та масках для пом’якшення шкіри обличчя. І звичайно ж, авокадо застосовують і у засобах по догляду за шкірою рук. А якщо до нього додати ще трохи натурального йогурту, ефект стане ще сильнішим. Отож, приготуйтесь занотовувати…

• Рецепт: Для початку оберіть невелике авокадо. Дістаньте з нього зерня та вичистіть м’якоть. Одразу потовчіть м’якоть з допомогою вилки або ножа. Постарайтеся зробити з неї однорідне пюре. Після цього додайте сік половини лимона та влийте трохи натурального йогурту. Для полегшення цієї процедури можете змішувати компоненти у блендері. Коли суміш стане схожою на крем, нанесіть її на руки та потримайте протягом 15 хвилин. Повторюйте цю процедуру тричі на тиждень, і вже незабаром ваші руки стануть надзвичайно м’якими та зволоженими, і вам не соромно буде ними похизуватися!

Читайте також