Польські фермери обмежують прохід вантажівок на кордоні з Україною: нові правила на пункті пропуску "Угринів"
18:01 27.03.2024
258

Сьогодні українські прикордонники отримали новини від польських колег про те, що польські фермери біля пункту пропуску "Угринів" мають намір дозволити проїзд лише однієї вантажівки на день в бік Польщі та трьох вантажівок кожні шість годин у бік України. Про це повідомив спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко під час телемарафону у середу.

"За останні кілька днів ми бачимо, що польські фермери блокують лише три пункти пропуску: "Ягодин", "Угринів" та "Рава-Руська"," - заявив Демченко.

Він зазначив, що в напрямку пунктів пропуску "Ягодин" та "Рава-Руська" польські фермери повністю зупиняють проїзд вантажівок з України до Польщі.

Демченко також повідомив, що у напрямку пункту пропуску "Угринів" польські фермери планують обмежити прохід до лише однієї вантажівки на день у бік Польщі.

"Сьогодні ми отримали інформацію від наших польських колег, що в напрямку пункту пропуску 'Угринів' польські фермери мають намір обмежити прохід до лише однієї вантажівки на день у бік Польщі та трьох вантажівок кожні шість годин у бік України. Це значно зменшує можливість перетину кордону вантажівками," - розповів Демченко.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також