Веретено для смаження і уроки пані: що відбувається всередині єдиного в світі замку БДСМ
21:02 04.10.2021
277

Найпростіший і не самий примітний, на перший погляд, будинок в Нью-Йорку на ділі виявляється єдиним у світі замком для БДСМ. З тими самими гойдалками і столами, ножами, кинджалами, протигазами, зажимами, колючим дротом та іншими предметами на самий різний фетиш, які ти раніше бачив хіба що в кіно. 

Нещодавно в легендарний La Domaine Esemar приїхав чоловік з Лондона і попросив, щоб його засмажили на рожні. Цей відвідувач не вперше просить, щоб його подкоптити. Правда, до цього він звертався в інший тематичний клуб, де отримав серйозні травми і опіки. Але мрію здійснити свою гарячу фантазію не кинув.

«Він потрапив до лікарні, йому потрібна була пересадка шкіри, і він не працював чотири місяці. Він не займався сексом протягом багатьох років після цього досвіду, але все це його не відлякало. Ми прив'язали цю людину до гігантського шестіфутових рожна для смаження, і він провів там три години. В ямі для багаття розводили вогонь, під ним перемішували жар, і його безпечно опускали і піднімали протягом усього процесу », - розповів The Sun людина, відомий в замку як Майстер Р.

Такі підсмажування не рідкість для La Domaine Esemar. Більш того, це всього лише верхівка БДСМ-айсберга.

Замок грубих утіх з'явився в Нью-Йорку в 1993 році, і досі це єдине на тисячі кілометрів навколо місце, де можуть розслабитися любителі зв'язувань і інших задоволень. Причому гості замку - найрізноманітніші люди. Тут тобі і самотні мами, і водії вантажівок, і бізнесмени, і актори, і політики, і зірки спорту. Загалом, не дивуйся, якщо приїдеш в La Domaine Esemar і зустрінеш свою першу вчительку.

«Ми всі звірі, хочемо ми це визнавати чи ні, і, як для будь-якого іншого тварини, домінування і підпорядкування є вирішальною частиною того, як ми існуємо і виживаємо. Це закладено в кожній людині, незалежно від його соціального стану і зайнятості », - пояснив Майстер Р.

Цікаво, що найпопулярніші клієнти замку - медичні працівники і люди, які «лікують і чіпають». Втім, навіть якщо ти не закінчив медичний інститут, в підземеллі є кабінет лікаря з хірургічними інструментами і фальшивої кров'ю, розбризканої на підлозі, так що можеш легко відчути себе доктором. Наприклад, Доктором Зло. Ще один популярний, ем-м ... атракціон - клітина, де два або три «раба» можуть провести пару годин, а якщо захочуть, то і всю ніч. Інші вважають за краще «тренажерний зал болю» з різними експонатами на кшталт стільця на прізвисько «Влад Цепеш» з моторизованої пробкою, що виходить з сидіння. Але один з найпопулярніших фетишів сьогодні, як зізнаються творці замку, - так звана гра з поні, де принаймні одна людина грає роль коня, його сідлають і шмагають батогом.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також