Надії Савченко вручили підозру через підроблений COVID-сертифікат
20:03 29.10.2021
257

Очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що екснардепці Надії Савченко та її сестрі Вірі вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифікату, з яким вони намагалися потрапити в Україну. 

Про це Монастирський повідомив у Фейсбуці.

“Надії Савченко та її сестрі Вірі щойно вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифікату, з яким вони намагалися потрапити в Україну”, - написав Монастирський.

Він нагадав, що всі, хто порушує закон, мають бути готові понести відповідальність.

“Незалежно, чи ви Герой України, чи екснардеп, чи просто громадянин”, - заявив міністр внутрішніх справ.

"Всі, хто задумується купити такі підроблені сертифікати, ПЛР-тести чи зробити їхню копію в спеціалізованих програмах – пам’ятайте, одне таке рішення залишить відбиток на всьому вашому майбутньому. Подумайте, скільки виникатиме проблем з роботодавцями, які бачитимуть, що ви раніше судимі? Вже не кажучи про інші труднощі, які можуть супроводжувати вас по життю через одне таке рішення", - написав Монастирський.

Монастирський нагадав, що по всій країні працюють спеціальні мобільні групи, які перевіряють на справжність COVID-сертифікати та ПЛР-тести. Прикордонники використовують спеціальне обладнання, яке виявляє такі фейкові документи.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також