У "червону" зону з понеділка потрапляють ще 4 області
16:57 15.10.2021
262

Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпровська область із 18 жовтня переходять у "червону" зону епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Про це йдеться у повідомленні міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань
техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити:

- з 00 години 00 хвилин 18 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей.  Також застосувати на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей  обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки.".

На території цих областей буде застосовано обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.

За даними сайту МОЗ, у разі введення "червоного" рівня епіднебезпеки заклади освіти працюватимуть лише якщо 100% працівників мають "зелений" COVID-сертифікат.

Обмеження не будуть застосовуватися за умови наявності в усіх відвідувачів, працівників та організаторів COVID-сертифікатів. Те ж стосується відвідувачів та працівників кінотеатрів, театрів, музеїв, ТРЦ, закладів громадського харчування, ринків, спортзалів та басейнів.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також