На Вінниччині чоловік застрелив односельця: поліція затримала підозрюваного
17:28 04.10.2023
257

Вечірнього 3 жовтня в селі Суворовське сталася подія, про яку повідомляють слідчі та криміналісти Вінницької обласної поліції.

Поліцейські затримали 39-річного чоловіка, якого підозрюють у вчиненні злочину. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, а зброю, якою було скоєно злочин, гладкоствольну мисливську рушницю, вилучено. Досудове розслідування продовжується.

Поліція отримала інформацію про подію від місцевих мешканців, які почули постріл і прибули на місце, де відбулася суперечка. Зловмисника, який став причиною смертельної травми для власного співмешканця, затримали на місці злочину.

За попередньою інформацією, затриманий і потерпілий, 41-річний місцевий мешканець, разом відпочивали, але між ними виникла суперечка, під час якої господар відкрив вогонь у бік свого співмешканця.

Від отриманих травм потерпілий помер до приїзду медичної допомоги.

Зараз поліція перевіряє законність зберігання вилученої зброї та вирішує питання щодо обвинувачення затриманого і визначення запобіжного заходу під час досудового розслідування - тримання під вартою.

За вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, затриманому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Читайте також