Дні польської культури у Вінниці розпочнуться з неперевершеної біографічної драми
16:31 04.10.2017

З 9 по 12 жовтня  вже 12 раз у Вінниці відбудуться Дні польського кіно. Оскільки кінотеатр «Родина» реконструюють, фільми можна буде подивитися в училищі ім. Леонтовича. А з 13 по 14 жовтня їх покажуть у ОКП «Вінницякіно».

Вінничани мають змогу подивитися 6 сучасних та дуже цікавих польських фільмів.

9 жовтня відбудеться офіційне відкриття 12 дня польського кіно. Дні польської культури у Вінниці відкриє біографічна драма «Мистецтво кохання Михайліни Висловської» - це розповідь про появу книги «Мистецтво кохання Михайліни Висловської»,  це історія сексуальної революції у польській версії. На прем’єрі будуть присутні представники культури, кіномистецтва, віце-консул, польський інститут.

Знімали усі кінострічки польські режисери на протязі 2-х останніх років. Вінничан приємно здивують такі різножанровими фільмами, як драма «Новий світ», біографічна драма «Марія Склодовська-Кюрі», романтична комедія «Планета самотніх», біографічний фільм «Остання сім’я». Закриє Дні польської культури у Вінниці  трилер «Червоний павук».

На прес-конференції заступник директора ОКП «Вінницякіно» Валентина Погребняк повідомила, що вартість квитка для вінничан коштує 30 грн., для студентів 15 грн.

«Фільму будуть +16 і +12. Тобто, студенти, яким виповнилося 16 років, можуть придбати квитки, які будуть розповсюджуватися в кінотеатрі «Родина» та в навчальних закладах. Усі фільми звучатимуть польською мовою з українськими субтитрами", - додала Валентина Погребняк

Читайте також