«Школа успіху» шукає підлітків, що готові змінюватись та змінювати
15:29 12.07.2021
259

Klitschko Foundation запрошує хлопців та дівчат з усієї України віком 14-15 років до участі в освітньому проєкті «Школа успіху»

«Школа успіху» це освітня програма для дівчат і юнаків 14-15 років, яку вже 11 рік поспіль реалізує Klitschko Foundation. Проєкт допоможе розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного «Я». 

Місія проєкту — дати можливість підліткам розкрити в собі лідерський потенціал та змотивувати брати відповідальність за зміни у власному житті та розвитку громади, надати знання про навички 21 століття, які допоможуть у пошуку майбутнього призначення. Проєкт допомагає відчути цінність знань та самоосвіти та надихає шукати можливості для власного розвитку і ділитись цим з іншими.

 

Усі вмотивовані небайдужі підлітки віком 14-15 років зможуть зареєструватись на проєкт до 19 липня. У 2021 році проєкт пройде у діджитал-форматі на платформі Impactum.

Під час проєкту учасники пройдуть тренінги з організації заходів, ораторського мистецтва, комунікацій, проєктного менеджменту, медіаграмотності, фактчекінгу, фінансової грамотності, створення презентацій, роботи в команді та сексосвіти. Також підлітки навчаться створювати та реалізовувати власні проєкти, зустрінуться з молодіжними лідерами/ками та активістами/ками та отримають підтримку від менторів, які вчать ефективно комунікувати з командою, справлятись зі своїми емоціями, працювати над командними задачами, допомагають при виконанні домашніх завдань та групових робіт.

«Ніщо не надихає більше, ніж бачити, як учасники розвиваються і вдосконалюють себе, а потім стають ініціаторами позитивних зрушень та прикладом для однолітків. Цього року завдяки онлайн-формату проєкт зможе навчити ще більше підлітків не боятись викликів і змін», розповідає менеджер проєкту Ігор Єфименко. 

 

Більше про проєкт «Школа успіху»  можна дізнатись за посиланням: https://bit.ly/Школа_успіху

 

Для довідки: 

 

Klitschko Foundation – благодійна організація, що розвиває громадянське суспільство в Україні. Через неформальну освіту підлітки і молодь опановують навички XXI століття, впроваджують здоровий спосіб життя, стають екологічно свідомими, вчаться проєктного підходу у житті, навчанні та у майбутній професії. Випускники проєктів організовують освітні заходи для однолітків та колег, таким чином стають амбасадорами змін у своїх громадах. 

Сайт: www.klitschkofoundation.org/  

 

Контакти: 

Софія Тарасюк, менеджерка з комунікацій Klitschko Foundation

s.tarasiuk@klitschkofoundation.org

Читайте також