Кличко: Ще майже 500 БПЛА різних типів, закуплених за кошти столиці, вирушили до захисників на Донбас
13:03 07.03.2024
259

Чергова партія з майже 500 БПЛА різних типів, закуплених за кошти столиці, вирушили на схід України до бійців 112-ї бригади ТРО міста Києва. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Громада Києва продовжує допомагати нашим захисникам. Чергова партія такого необхідного обладнання – майже 500 БПЛА різних типів, закуплених за кошти столиці, вирушили на Донбас до бійців 112-ї бригади ТРО міста Києва. Минулого року місто спрямувало за запитами 112-ї бригади на її оснащення понад 236 мільйонів гривень. І продовжує допомагати цього року, – підкреслив Кличко, який відвідав штаб 112-ї бригади.

Мер Києва зазначив, що загалом за кошти громади бригада придбала вже понад 2000 БПЛА. Зокрема, 1850 FPV-дронів, 4 важких ударних бомбера, 235 розвідувальних БПЛА.

«Бійці зазначають, що цей вид озброєння допомагає нищити ворога більш ефективно і зберігати життя захисників. Також на кошти, виділені столицею, військові 112-ї бригади, зокрема, обладнали полігон для підготовки бійців до виконання бойових завдань, ремонтують автомобілі та транспорт спецпризначення. Громада Києва і надалі допомагатиме всім нашим військовим. Разом наближаємо Перемогу! Слава Україні та її Героям!» – наголосив Віталій Кличко.

 

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також