Кличко на зустрічі з Блінкеном: Країна-терорист росія має бути покарана, воєнні злочинці – притягнуті, нарешті, до відповідальності!
09:04 29.04.2023
254

Мер Києва Віталій Кличко на саміті мерів у Денвері, під час зустрічі з Держсекретарем США Ентоні Блінкеном наголосив, що країна-терорист має бути покарана, воєнні злочинці – притягнуті до відповідальності! Бо росія не збирається зупинятися. І продовжує вбивати мирних українців. Про це Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Країна-терорист має бути покарана, воєнні злочинці – притягнуті, нарешті, до відповідальності! Бо росія не збирається зупинятися. І продовжує вбивати мирних українців, зокрема, жінок і дітей. Цілеспрямовано бомбить житлові будинки, чинить геноцид українського народу. І чим швидше цивілізований, демократичний світ допоможе Україні зупинити варварів, тим швидше буде мир і стабільність в Європі – підкреслив мер Києва. – На цьому я сьогодні наголосив у Денвері, на саміті мерів, під час зустрічі з Державним секретарем Ентоні Блінкеном. У цей критичний момент допомога партнерів має бути посилена. – І збройна, і економічна, і фінансова», – написав Віталій Кличко.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також