Клички у Вашингтоні говорили про посилення допомоги Україні
10:01 28.04.2023
259

Мер Києва Віталій Кличко та його брат Володимир провели у Вашингтоні низку зустрічей, де говорили про подальшу підтримку та посилення допомоги Україні. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«У Вашингтоні ми з Володимиром зустрілися, зокрема, з головою сенатського комітету з судової системи сенатором Ліндсі Гремом та сенатором Томом Коттоном. Головою підкомітету з фінансування міжнародних операцій Палати представників Конгресу США конгресменом Діаз-Балартом. Також виступили в Національному фонді за демократію та поспілкувалися з його президентом Деймоном Вілсоном, представниками уряду США, політиками і дипломатами. Також я взяв участь у дискусії в Atlantic council, – зазначив мер Києва. – Скрізь говорили про те, що Україна потребує подальшої підтримки партнерів – озброєнням, фінансами. Оскільки момент зараз – критичний. І анти-путінська коаліція має посилити допомогу Україні. Щоб Україна перемогла. Щоб переміг цивілізований, демократичний світ», – наголосив Кличко.

У відео із Вашингтона Віталій Кличко зазначив, що США залишаються головним і надійним партнером України в протистоянні російській агресії. Підтримка Сполучених штатів сьогодні вкрай важлива.

 

Автор: Марина Петренко
Читайте також