Приклад для інших: народний ансамбль «Барвінок» відзначив своє 35-річчя (ФОТО)
10:12 16.04.2019
256

Народний ансамбль «Барвінок» відзначив 35 річницю від дня створення, а її керівник 45 років творчої діяльності. Святковий концерт, з нагоди свята, пройшов у понеділок, 15 квітня у музично-драматичному театрі ім. М.К. Садовського. Привітати колектив та його незмінного керівника прийшли народні депутати України, керівники області та міста, а також представники обласного депутатського корпусу.

Про це на своїй сторінці facebook повідомила депутатка Вінницької обласної ради Людмила Станіславенко.

Історія «Барвінку» розпочалась у 1984 році

За 35 років народний ансамбль став лауреатом міських,обласних, Всеукраїнських та Міжнародних змагань. Засновником та незмінним керівником ансамблю є Народний артист України, Заслужений діяч мистецтв України Петро Бойко. Впродовж багатьох років ансамбль носить почесне звання найкращого дитячого танцювального колективу України. Наразі у «Барвінку» навчається 1600 дітей, а щорічно ансамбль дає 100 концертів у Вінниці та багатьох країнах світу.

Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.Світлина від Людмили Станиславенко.
Читайте також