Поліція затримала чоловіка за систематичне ґвалтування доньки
13:01 25.11.2021
266

На Херсонщині чоловіка запідозрили у тому, що впродовж двох років ґвалтував малолітню доньку. Після чергового зґвалтування, дівчина наважилася розповісти своїй матері про скоєне. Чоловіка заарештували за рішенням суду на 60 днів. Про це повідомляють дані ГУНП в області та Херсонської обласної прокуратури.

Вчора, 24 листопада, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 32-річна мешканка області. Жінка повідомила, що її співмешканець кілька днів тому згвалтував свою малолітню доньку. За вказаною адресою терміново виїхали керівництво та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські зібрали достатню доказову базу для повідомлення підозри батькові. Нині йому обраний безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Під час перевірки інформації правоохоронці детально опитали усіх учасників події та провели першочергові слідчі дії, в ході яких були отримані беззаперечні докази в скоєнні 32-річним чоловіком злочину, передбаченого ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України. Батько був доставлений до відділення поліції, де йому повідомили про підозру в згвалтуванні.

Сьогодні, 25 листопада, слідчий суддя підтримав клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком 60 днів без права внесення застави. В зв’язку з тим, що злочин скоєний проти статевої свободи та недоторканості, а також відносно малолітньої особи, подробиці слідства не розголошуються. Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва обласного главку поліції та прокуратури області.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також