Шокуюча аварія: п'яний водій на Mercedes влаштував ДТП біля Жмеринки
14:09 28.08.2024
368

26 серпня на автодорозі поблизу міста Жмеринка сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого водія. 47-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ, за кермом якого був 60-річний місцевий житель. Про аварію повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Жахливі наслідки ДТП

Через зіткнення автомобіль ВАЗ злетів у кювет та перекинувся. У результаті аварії 59-річна пасажирка ВАЗ отримала травми та була госпіталізована до лікарні. Відповідно до висновку про огляд на стан сп'яніння, водій Mercedes-Benz був нетверезий на момент вчинення ДТП.

Розслідування та наслідки

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Обидва автомобілі були вилучені і поміщені на арештмайданчики. Слідчі дії тривають, і правоохоронці закликають водіїв бути відповідальними і не сідати за кермо у стані алкогольного сп'яніння.

Автор: Марія Петренко
Читайте також